Apple Airpods med lade case
  • Apple Airpods med lade case
  • Apple Airpods med lade case
  • Apple Airpods med lade case
  • Apple Airpods med lade case
  • Apple Airpods med lade case

Apple Airpods med lade case

DKK 1.299,-
Denne vare er udsolgt
Apple AirPods - Høretelefoner der er helt fri for ledninger

Det har aldrig før været nemmere at lytte til din favoritmusik

Apple AirPods er et sæt med 2 stk. komplet trådløse høretelefoner udformet i et kompakt, let og ergonomisk design, som sikre dig en behagelig pasform. Takket være en avanceret teknologi via Apples egen W1-chip er du sikret en hurtig parring og en konsekvent forbindelse til enhver nyere Apple enhed.

En indbygget optisk sensor, opfanger automatisk når du sætter høretelefonerne i ørene og tager dem ud igen, så musikken automatisk startes og sættes på pause, så de kun spiller, når du er klar, uanset om du bruger begge AirPods samtidigt eller kun den ene. Og for at give dig en maksimal musikoplevelse, bliver lyden streamet i ACC-format i høj kvalitet. Mikrofonerne er udstyret med en stemmeaccelerator, der registrerer når du snakker og giver en krystalklar stemmegenkendelse, så du er sikret en fantastisk og ubesværet lydoplevelse, uanset om du lytter til musik eller fører en samtale.

Med et intuitivt touch interface kan du nemt besvare eller afslutte opkald ved blot at dobbelttappe på en af de to AirPods. På samme måde kan du også aktivere Siri. Styr playback, juster volumen eller tjek batteriet vha. stemmestyring af Siri. Du kan også bede om virtuel assistance og få hjælp og information til både vejrudsigt, korthenvisninger eller kalendernotifikationer mm. Hjælpen er blot et dobbeltklik væk.

Når AirPods er 100% opladte, giver de dig hele 5 timers batterilevetid. Skulle du dog være uheldig at være løbet tør for strøm, behøver AirPods kun 15 minutter i opladningsetuiet, så får du hele 3 timers ekstra brugstid. Det praktiske opladningsetui fungerer som en powerbank og er ideelt til opbevaring af dine høretelefoner når du ikke bruger dem. Takket være sin praktiske lommestørrelse, kan du nemt medbringe dine AirPods overalt. Etuiet oplades nemt med Lightning-tilslutning i bunden og giver dig mulighed for flere opladninger af dine høretelefoner, faktisk helt op til 24 timers total batteritid, så du aldrig går ned på energi - selv når du er på farten.

- Tænder automatisk, tilsluttes automatisk
- Skifter ubesværet fra én enhed til en anden
- Fyldig lyd og tale i høj kvalitet med støjreducerende mikrofon
- Hurtig adgang til Siri med et dobbelttryk
- Hurtig opladning i etuiet og en lang batteritid på over 24 timer med opladeretuiet
- Kompatibel med nedenstående Apple enheder:
- Alle watch-modeller der kører på watchOS 3 eller nyere
- Alle iPhone-modeller, iPad-modeller, iPod-modeller der kører på iOS 10 eller nyere
- Mac-modeller der kører på macOS Sierra eller nyere

Pakken indeholder

- AirPods
- Opladningsetui
- Lightning til USB kabel

Andre købte også